OJO week

Ook dit jaar wordt er voor de kleuters uit Overasselt/Nederasselt een Kleuter OJO georganiseerd. Wij zijn in de week van maandag 12 t/m vrijdag 16 augustus te vinden in het bos aan de IJkelaarstraat.

 

Samen met een enthousiaste leiding gaan we in groepjes er een te gekke OJO week van maken. Van maandag t/m donderdag wordt je kind(eren) verwacht van 13:15u tot 16:00u. De vrijdagmiddag begint om 16:00u. We gaan dan eerst friet met knak eten met aansluitend een kampvuur, bij goed weer natuurlijk.

 

Gedurende de week kunnen de kinderen in het bos, vanuit hun eigen hut: spelen, schminken, knutselen etc. Er worden activiteiten georganiseerd rondom een spetterend thema. Bij slechte weersomstandigheden kunnen wij genoodzaakt zijn uit te wijken naar een andere locatie, waardoor wij op dat moment het programma en ook evt. de tijden moeten aanpassen, dit hoort u dan in de OJO week.

 

We sluiten de week af met een groots kampvuur samen met de Jeugd OJO. De hoofdleiding en alle kinderen treden hier op als echte artiesten. Hierbij zijn de ouders, opa’s en oma’s etc. van harte welkom. Nadat de kleuters hun optreden hebben gedaan, bent u vrij om naar huis te gaan. Maar u mag natuurlijk ook gezellig blijven kijken naar de andere optredens, alleen ligt de verantwoording van uw kind dan weer bij u! Deze gezellige avond begint om 19:30u en zal duren tot ± 22:00u.


Wat moet uw kind deze week meenemen?


> Tas (voorzien van naam en evt. telefoonnummer) met daarin wat drinken en wat lekkers

> Regenkleding en eventueel een trui bij slecht weer

> Een goed humeur!

Praktische tips


> Neem vrijdag voor bij het kampvuur een warme jas/trui en eventueel een zaklamp mee voor

   uw kind.

> Houd briefjes en het infobord bij de ingang van het bos goed in de gaten, hierop staat de

   actuele informatie.

> Geef bijzonderheden van uw kind, zoals allergieën, duidelijk aan ons door.

> De kosten voor deze spetterende week bedragen €15,00.

> We zitten in het bos, controleer uw kind(eren) regelmatig op teken.

> Zorg dat kinderen geen sieraden/waardevolle spullen mee naar ’t bos nemen.